INCENTIVE_019 Banner persbericht

Touch Promotions lanceert de Thuis Voordeelkaart!

Touch Promotions lanceert de Thuis Voordeelkaart. Deze voordeelkaart is een exclusief promotieartikel met de beste deals voor thuis met kortingen tot 70%!

De beste aanbiedingen voor in en rondom het huis
Ook thuis is er tenslotte genoeg te beleven! Leer bijvoorbeeld koken uit de beste online kookboeken. Juist geen zin om te koken? Laat jouw maaltijd dan met korting thuis bezorgen. Bouw jouw huis bijvoorbeeld om tot eigen privébioscoop of fitnesszaal of pak juist even wat tijd om te relaxen met één van de verwenpakketten of een goed (luister) boek. Dankzij het diverse aanbod is er voor ieder wat wils!

Het online aanbod varieert van films, series of boeken tot cursussen en fitnesslessen. Daarnaast is er ook een breed aanbod aan kids entertainment, verzorgingsproducten en tuinartikelen. Alles wat jij nodig hebt voor in en rondom het huis, daar dragen wij graag aan bij! Bekijk het platform hier: www.thuisvoordeelkaart.nl

Inzetbaar als exclusief promotieartikel
De Thuis Voordeelkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector! Het is een flexibel inzetbaar kortingsconcept; zowel digitaal als fysiek leverbaar en met een snelle time-to-market. Creëer dus eenvoudig en snel een duidelijke meerwaarde en positieve associatie met een merk of bedrijf bij ieder gebruik van de Thuis Voordeelkaart!

Dit lidmaatschap is beschikbaar met zeer aantrekkelijke B2B-voorwaarden.
Lees meer op www.touchpromotions.nl/thuisvoordeelkaart of neem contact op via sales@touchpromotions.nl voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende partijen.

cases van Touch!

Case BMN - Touch Incentive Marketing

BMN Bouwmaterialen

Hoe kan BMN het bestaande spaarprogramma nieuw leven inblazen zodat de puntenomloop weer op gang komt en het programma opnieuw bijdraagt aan de business doelstellingen?

Meer informatie »

Cendris

Hoe kan Cendris de betrokkenheid onder de ruim 1.800 customer contact medewerkers verhogen, het verloop terugbrengen en de conversie stimuleren?

Meer informatie »