Banner Smaak Voordeel

Touch Promotions lanceert de Smaak Voordeelkaart

Touch Promotions lanceert de Smaak Voordeelkaart. Deze voordeelkaart, t.w.v. € 39,95, is een exclusief promotieartikel met kortingen tot wel 70% op de meest smakelijke deals!

Profiteer van veel en smakelijk voordeel
De Smaak Voordeelkaart biedt ruim 5.000 partners en de beste deals rondom heerlijk eten. Denk aan kortingsvouchers, cadeaukaarten, kookworkshops, keukenaccessoires en meer dan 1.500 restaurantdeals (inclusief afhalen en bezorgen).
Naast deze scherpe deals is het mogelijk om de kaart op te waarderen met een saldo naar keuze. Zo kan de ontvanger gelijk met voordeel shoppen! Het kan allemaal met de Smaak Voordeelkaart. Proef de voordelen van Smaak Voordeel eerst zelf. Bekijk het platform via www.smaakvoordeel.nl of vraag hier een gratis proefcode aan. Ontdek wat dit product voor jouw klanten of medewerkers zou kunnen betekenen.

Inzetbaar als exclusief promotieartikel
De Smaak Voordeelkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector! Het is een flexibel inzetbaar kortingsconcept; zowel digitaal als fysiek leverbaar en met een snelle time-to-market. Creëer dus eenvoudig en snel een duidelijke meerwaarde en positieve associatie met een merk of bedrijf bij ieder gebruik van de Smaak Voordeelkaart! Met een consumentenwaarde van € 39,95 heeft de Smaak Voordeelkaart een hoge belevingswaarde, maar deze kaart is beschikbaar met zeer aantrekkelijke B2B-voorwaarden.

Lees meer op https://touchpromotions.nl/smaak-voordeelkaart/ of neem contact op via sales@touchpromotions.nl voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende partijen.

cases van Touch!

Case BMN - Touch Incentive Marketing

BMN Bouwmaterialen

Hoe kan BMN het bestaande spaarprogramma nieuw leven inblazen zodat de puntenomloop weer op gang komt en het programma opnieuw bijdraagt aan de business doelstellingen?

Meer informatie »

Cendris

Hoe kan Cendris de betrokkenheid onder de ruim 1.800 customer contact medewerkers verhogen, het verloop terugbrengen en de conversie stimuleren?

Meer informatie »