LMA_Finalist

Touch Incentive Marketing finalist Loyalty Magazine Awards 2020!

Greenchoice en Cendris zijn in samenwerking met Touch Incentive Marketing genomineerd als finalisten voor de Loyalty Magazine Awards 2020 in maar liefst 5 categorieën!

De Loyalty Magazine Awards vieren uitmuntendheid, innovatie en succescases in de loyaliteitsindustrie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De Awards zijn in het leven geroepen om innovatie en best practices binnen de loyaliteitsindustrie met elkaar te delen en ontwikkelingen te stimuleren.

Greenchoice kwam begin 2019 bij Touch met de vraag hoe zij hun klanten actief konden betrekken bij hun duurzame missie en zo hun klanten konden binden en behouden. De oplossing werd Samen Greenchoice; het eerste eco-loyalty initiatief in de sector, waarbij duurzaam gedrag zowel wordt beloond als gestimuleerd. Dit loyaliteitsprogramma heeft zich weten te nomineren voor 2 categorieën bij de Loyalty Magazine Awards, namelijk:

  • The NEW Eco-loyalty Initiative of the Year
  • Best Corporate Social Responsibility Initiative Linked to Loyalty

Bekijk de case hier!

Daarnaast hebben Touch Incentive Marketing en Cendris in 2018 Cendris Coins gelanceerd; een loyaliteitsvaluta die een organisatorische transformatie mogelijk maakte. Vanuit de gedachte dat werken een plezierige ervaring zou moeten en kunnen zijn, werd de hele Employee Experience Cycle onder de loep genomen. Hierbij werd er een structuur gecreëerd met meer focus op de ervaring en betrokkenheid van medewerkers. Deze transformatie in de organisatie heeft een nominatie opgeleverd in de categorieën:

  • Best B2B Loyalty Programme
  • Best Use of Communications (including Social Media)
  • Best Coupon/Voucher based Loyalty Programme

Bekijk de case hier!

Nu is het afwachten begonnen. Een panel van onafhankelijke experts uit de branche beoordelen alle deelnemende cases. De winnaars zullen bekend worden gemaakt op dinsdag 16 juni 2020 in de historische Tower of Londen.

Meer weten over de Loyalty Magazine Awards? Kijk op https://www.theloyaltymagazineawards.com/

 

cases van Touch!

Case BMN - Touch Incentive Marketing

BMN Bouwmaterialen

Hoe kan BMN het bestaande spaarprogramma nieuw leven inblazen zodat de puntenomloop weer op gang komt en het programma opnieuw bijdraagt aan de business doelstellingen?

Meer informatie »

Cendris

Hoe kan Cendris de betrokkenheid onder de ruim 1.800 customer contact medewerkers verhogen, het verloop terugbrengen en de conversie stimuleren?

Meer informatie »