20200221_183232_resized

SUCCESVOLLE 13E EDITIE VAN HET OUDEREN VALENTIJNSDINER

Op vrijdag 21 februari werd het atrium van Villa California in Barendrecht weer omgetoverd tot een sfeervol restaurant voor alweer de 13e editie van het Ouderen Valentijnsdiner. Het Valentijnsdiner is een jaarlijks terugkerend evenement, mede georganiseerd door Touch Incentive Marketing, in ons gebouw; Villa California te Barendrecht. Hier genieten zo’n honderd dames en heren op leeftijd rondom Valentijnsdag van een heerlijk diner en elkaars gezelschap. De gasten kwamen onder andere uit Overschie, Leiden, Ridderkerk en Rotterdam. Met dit uitje naar Villa California in Barendrecht waren ze er eindelijk weer even uit!

Zichtbaar genietend van alle aandacht en het lekkere eten voelden de gasten zich al snel thuis en kon er tussen de gangen door genoten worden van optredens van Joris, Bo Martin en Ger Vos. DJ Jo draaide daarbij ook nog eens “gouwe ouwe” verzoeknummertjes en wist daarmee de gasten weer te verleiden tot een heuse polonaise! Het keukenpersoneel, de bediening en de gastheren en -vrouwen aan iedere tafel hebben de gasten wederom een fantastische avond bezorgd. Kortom: een zeer geslaagde avond, mogelijk gemaakt door de bedrijven in Villa California en de vele vrijwilligers. Een klein gebaar, groots gewaardeerd…

cases van Touch!

Case BMN - Touch Incentive Marketing

BMN Bouwmaterialen

Hoe kan BMN het bestaande spaarprogramma nieuw leven inblazen zodat de puntenomloop weer op gang komt en het programma opnieuw bijdraagt aan de business doelstellingen?

Meer informatie »

Cendris

Hoe kan Cendris de betrokkenheid onder de ruim 1.800 customer contact medewerkers verhogen, het verloop terugbrengen en de conversie stimuleren?

Meer informatie »