THUIS VOORDEELKAART

De beste deals voor thuis met kortingen tot 70%!

De Thuis Voordeelkaart geeft tot wel 70% korting op de beste aanbiedingen voor in en rondom het huis! Ook thuis is er tenslotte genoeg te beleven.

Het online aanbod varieert van films, series of boeken tot cursussen en fitnesslessen. Daarnaast is er ook een breed aanbod aan kids entertainment, verzorgingsproducten en tuinartikelen. Alles wat er nodig is voor in en rondom het huis, daar dragen wij graag aan bij!

De Thuis Voordeelkaart

De Thuis Voordeelkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector. Het is een flexibel inzetbaar kortingsconcept met een snelle time-to-market. De kaart is zowel digitaal als fysiek leverbaar en is geheel in eigen look en feel in te zetten. Creëer dus eenvoudig en snel een duidelijke meerwaarde en positieve associatie met een merk of bedrijf bij ieder gebruik van de Thuis Voordeelkaart!

Met een consumentenwaarde van € 39,95 heeft de Thuis Voordeelkaart een hoge belevingswaarde, maar deze kaart is beschikbaar met zeer aantrekkelijke B2B-voorwaarden. Informeer nu naar de mogelijkheden!

Meer weten over de Thuis Voordeelkaart?
Bekijk de website: www.thuisvoordeelkaart.nl

WIST JE DAT...

Touch naast de Thuis Voordeelkaart ook vele andere mogelijkheden in het portfolio heeft? 
Bekijk het ruime aanbod:

Let's get in Touch - Contact Touch Incentive Marketing

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende sales campagne op maat met de Thuis Voordeelkaart? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van! 

Neem contact op via rl@touchpromotions.nl of bel naar 
06 – 516 180 73
.

Remco van der Linden

Account Director