Erop Uit Voordeelkaart

Iedereen vindt het leuk om voordelig te kunnen genieten van een uitje!

De Erop Uit Voordeelkaart geeft tot wel 70% korting bij de leukste dagjes uit in de Benelux! Van theatervoorstellingen, pretparken, dierentuinen en musea tot kartbanen, wellness en bioscopen.

Met de Erop Uit Voordeelkaart ontvangt de kaarthouders tot maar liefst 70% korting op de leukste dagjes uit in de Benelux. Met deze premium voordeelkaart worden klanten of medewerkers pas echt verrast!

Erop Uit Voordeelkaart - High perceived value product van Touch Promotions - loyalty promotion

De erop uit voordeelkaart

De Erop Uit Voordeelkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector. Het is een flexibel inzetbaar kortingsconcept met een snelle time-to-market. De kaart is zowel digitaal als fysiek leverbaar en is geheel in eigen look en feel in te zetten. Creëer dus eenvoudig en snel een duidelijke meerwaarde en positieve associatie met een merk of bedrijf bij ieder gebruik van de Erop Uit Voordeelkaart!

Met een consumentenwaarde van € 39,95 heeft de Erop Uit Voordeelkaart een hoge belevingswaarde, maar deze kaart is beschikbaar met zeer aantrekkelijke B2B-voorwaarden. Informeer nu naar de mogelijkheden!

Meer weten over de Erop Uit Voordeelkaart?
Bekijk de website: www.eropuitvoordeel.nl

WIST JE DAT...

Touch naast de Erop Uit Voordeelkaart ook vele andere mogelijkheden in het portfolio heeft? 
Bekijk het ruime aanbod:

Let's get in Touch - Contact Touch Incentive Marketing

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende sales campagne op maat met de Erop Uit Voordeelkaart? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van! 

Neem contact op via rl@touchpromotions.nl of bel naar 
06 – 516 180 73
.

Remco van der Linden

Account Director