Diner Jaarkaart

Voordelig genieten van heerlijke lunches of diners!

De Diner Jaarkaart geeft kortingen bij meer dan 1.250 restaurants in de Benelux.

Diner Jaarkaart geeft kaarthouders 25% korting op de gehele rekening of op een speciaal geselecteerd menu. Met meer dan 1.250 aangesloten restaurants is er in de hele Benelux voor ieder wat wils! Dit maakt Diner Jaarkaart een ideaal concept voor marketingacties, kortingspromoties of als incentive voor klanten of medewerkers! 

 

Diner Jaarkaart - Added Value Product - Touch Incentive Marketing

De diner jaarkaart

De Diner Jaarkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector! Het is een flexibel inzetbaar kortingsconcept; zowel digitaal als fysiek leverbaar en met een snelle time-to-market. Creëer dus eenvoudig en snel een duidelijke meerwaarde en positieve associatie met een merk of bedrijf bij ieder gebruik van de Diner Jaarkaart!

Met een consumentenwaarde van € 39,95 heeft de Diner Jaarkaart een hoge belevingswaarde, maar deze kaart is beschikbaar met zeer aantrekkelijke B2B-voorwaarden. Informeer nu naar de mogelijkheden!

Meer weten over de Diner Jaarkaart?
Bekijk de website: www.dinerjaarkaart.nl

WIST JE DAT...

Touch naast de Erop Uit Voordeelkaart ook vele andere mogelijkheden in het portfolio heeft? 
Bekijk het ruime aanbod:

Let's get in Touch - Contact Touch Incentive Marketing

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende sales campagne op maat met Diner Jaarkaart? Onze Account Director Stef Zantman weet hier alles van! 

Neem contact op via stef.zantman@touchpromotions.nl of bel naar 06 – 221 844 76.

 

Stef Zantman

Account Director
Logo Touch Promotions