Producten van touch promotions

Erop Uit Voordeelkaart

Tot maar liefst 70% korting op de entreeprijs bij honderden dagjes uit!

Diner jaarkaart

25% korting bij meer dan 1.250 restaurants in de Benelux! 

Gezond & Fit Voordeelkaart

Unieke kortingen op
mooie en gezonde producten, behandelingen en diensten.

onze cases

Benieuwd hoe een high perceived value promotie extra waarde aan een merk of bedrijf kan toevoegen?
Laat je inspireren door onderstaande cases!

SUCCESVOLLE CONSUMENTENPROMOTIES EN INCENTIVES VOOR MEDEWERKERS

Touch Promotions is sinds 1999 gespecialiseerd in loyalty & incentive concepten, consumentenpromoties en ticketing. Werkend vanuit de full service gedachte, van concept tot realisatie, creëert Touch succesvolle alternatieven voor standaard kortingspromoties of medewerkersprogramma’s door de inzet van producten en content met een hoge belevingswaarde tegen lage kosten; added value promoties.

Een added value promotie is in te zetten voor zowel nieuwe als bestaande consumenten. Ook is dit type promotie uitermate geschikt voor het belonen en waarderen van medewerkers. Een succesvolle campagne spreekt waardering uit naar medewerkers en of zet consumenten juist aan tot hogere verkopen en prestaties. Dit leidt tot een groei in omzet en marktaandeel en een hogere loyaliteit. In combinatie met de aantrekkelijke b2b-tarieven kan de Return On Investment (ROI) aanzienlijk verbeteren. Zo wordt er niet ingeleverd op prijs, maar wordt er juist waarde toegevoegd aan een product! De propositie wordt gezamenlijk afgestemd op basis van de actieperiode en het klantprofiel. Dit kan voor elke doelgroep in elke sector. 

Sfeerbeeld Touch Promotions

tailor Made by Touch

Touch Promotions biedt de mogelijkheid om Tailor Made Vouchers in te zetten. Hierbij wordt de content afgestemd op de specifieke wensen van opdrachtgevers. Denk aan vouchers gericht op gezondheid en beauty, dagjes uit met het gezin of activiteiten gericht op mannen of vrouwen.  

Creëer ambassadeurs met loyaliteit!

Naast de high perceived value producten en het aanbod van unieke premiums, biedt Touch ook de mogelijkheid tot een structureel loyaliteitsprogramma op basis van de loyalty software & service applicatie; LoyaltyPoint®. Hiermee kan een organisatie eenvoudig en snel en op een structurele wijze aansturen op het gewenste gedrag van de doelgroep! Zo worden klanten, medewerkers of zelfs zakelijke partners ware ambassadeurs voor het merk of de organisatie!

Let's get in Touch - Contact Touch Incentive Marketing

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende sales campagne op maat? Onze Account Director Stef Zantman weet hier alles van! 

Neem contact op via stef.zantman@touchpromotions.nl of bel naar 06 – 221 844 76.