Products

Krachtige custom made premiums

Touch Products ontwikkelt creatieve en doeltreffende sales campagnes met een sterke focus op custom made premiums. Inmiddels creëert en produceert Touch Products innoverende acties en premiums voor vele A-merken wereldwijd.

De krachtige custom made premiums van Touch Products hebben meer impact op merken! Premiums zijn al vele jaren aanwezig in de directe belevingswereld van de doelgroep en zijn één van de meest impactvolle marketingtools. Een uitgelezen kans dus voor duurzame merkbeleving! Daarom denkt Touch Products niet vanuit producten, maar vanuit merken en markten. Touch werkt nauw samen met klanten om maatwerk oplossingen te ontwikkelen die naadloos aansluiten op het DNA van de organisatie. Zo creëert Touch onderscheidende acties en premiums die de sales verhogen en tegelijkertijd op een consistente manier aan een merk bouwen. Deze persoonlijke touch zorgt voor een effectievere sales campagne. 

Veel bedrijven denken ten onrechte dat hier ook premium prijzen bij horen. Integendeel zelfs! Touch Products hanteert scherpe tarieven door te werken met efficiënte, creatieve en flexibele teams, geen overhead en een wereldwijd netwerk van kwalitatieve leveranciers. Meer weten?

Onze cases

Geïnteresseerd in de maatwerk premium-oplossingen van Touch Products?
Laat je inspireren door onderstaande cases!

consumentenpromoties & incentives

Naast premiums biedt Touch via Touch Promotions ook succesvolle alternatieven voor standaard kortingspromoties en incentives voor medewerkers. Hierbij werkt Touch veelal aan de hand van producten met een hoge belevingswaarde tegen lage kosten;  zogenoemde high perceived value producten. Denk hierbij aan producten zoals een Erop Uit VoordeelkaartDiner Jaarkaart of Beauty Voordeelkaart. Daarnaast is er in de meeste gevallen ook een tailor made voucher mogelijk. 

Touch kijkt graag samen naar een oplossing die aansluit bij de wensen en behoefte! Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Sfeerbeeld Touch Promotions

WIST JE DAT...

Touch ook incentive reizen aan kan bieden? Touch heeft een team van ervaren medewerkers die al jarenlang incentive reizen voor partijen als Holland Casino, Heineken, Coca-Cola en andere grote partners verzorgd. Deze incentive reizen en arrangementen worden volledig op maat georganiseerd vanuit het in-house reisbureau.

Let's get in Touch - Contact Touch Incentive Marketing

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende sales campagne op maat? Onze Account Director Stef Zantman weet hier alles van! 

Neem contact op via stef.zantman@touchpromotions.nl of bel naar 06 – 221 844 76.

Stef Zantman

Account Director