Touch-highlights

In 1999 richtten Rob Duijn en Dennis van den Berg samen Touch Incentive Marketing op. Voor de allereerste klant Holland Casino mocht Touch de Droomprijzen leveren als incentive voor de gasten.

Hierna volgde al snel het allereerste loyaliteitsprogramma, voor niemand minder dan Coca-Cola! Coca-Cola startte voor het eerst in Nederland een spaarprogramma voor de drankengroothandels. Deze vliegende start betekende de opmars van Touch! Inmiddels werkt Touch voor vele tientallen gerenommeerde organisaties als Unilever, ING, Greenchoice en Postcode Loterij.

2003 – De bouw van Villa California

Het jaar 2003 staat in de boeken van Touch omschreven als een hoogtepunt: de bouw van een eigen pand, genaamd Villa California.

Het opmerkelijke pand in Barendrecht, gelegen langs de A15, straalt het positivisme en optimisme uit dat Touch kenmerkt. Het pand heeft ruim opgezette kantoorruimtes, een intern logistiek centrum en een atrium met een eigen health centrum en diverse gaming-faciliteiten. Hierdoor is het een inspirerende plek voor zowel medewerkers als klanten.

2012 – Uitbreiding in de Touch-groep!

Touch Promotions is sinds 2012 onderdeel van de Touch Incentive Performance Group. Touch Promotions is gespecialiseerd in succesvolle added value consumentenpromoties en incentives voor medewerkers. 

december 2017 – Lancering Erop uit voordeelkaart

Touch monitort de trends en ontwikkelingen op het gebied van loyalty en verzameld veel inzichten door de diversiteit van klanten en partners waar mee wordt samengewerkt. Op basis van deze inzichten heeft Touch een product ontwikkelt; de Erop Uit Voordeelkaart. Met dit lidmaatschap ontvangen kaarthouders tot wel 70% korting bij meer dan 300 dagjes uit in de Benelux. De Erop Uit Voordeelkaart is inmiddels al vele malen succesvol ingezet als incentive voor klanten of medewerkers! 

Bekijk de website: www.eropuitvoordeel.nl

 

2018 – Overname van Diner Jaarkaart

Begin 2018 werd Diner Jaarkaart overgenomen door Touch. Hiermee heeft Touch een succesvol voordeelconcept binnen gehaald, welke veelal wordt ingezet als added value incentive door Touch Promotions!

Met een lidmaatschap van de Diner Jaarkaart krijgen kaarthouders 25% korting op de gehele rekening of een speciaal geselecteerd menu bij meer dan 1.250 restaurants in de Benelux. De restauranthouders ontvangen meer klanten en dus meer omzet op de voor hun rustigere momenten. Een win-win situatie dus!

Bekijk de website: www.dinerjaarkaart.nl

Mei 2017 – Touch Tickets officiële ticketpartner Albert Heijn

Albert Heijn lanceert het nieuwe platform ‘Lekker weg, lekker thuis’. Op dit online platform worden tickets voor dagjes uit, mobiele prepaid producten en cadeaukaarten verkocht. Touch Tickets is verantwoordelijk voor het volledige ticketaanbod en de campagne kalender ter invulling van het platform www.ah.nl/tickets. Touch is hierbij contracteigenaar van alle deelnemende partijen aan www.ah.nl/tickets

Inmiddels is Touch Tickets uitgegroeid tot een volwaardige ticketpartner voor eenmalige activaties, gehele campagnes en complete ticketing software.

JUNI 2017 – Joint venture Faxions en Touch in België

In juni 2017 zijn Faxions en Touch Incentive Marketing middels een joint venture samen gevoegd in Touch Consumer Promotions Belux in België. Hierbij zijn ook de Nederlandse Diner Jaarkaart en Erop Uit Voordeelkaart internationaal gegaan onder de noemers Dinnerdeals en Fundeals. 

SEpt 2019 - TOUCH INCENTIVE SPAIN IS EEN FEIT!

In september 2019 is de joint venture tussen Travelmundo en Touch officieel gelanceerd in Spanje; Touch Incentive Spain. Met een kantoor in Madrid en een telemarketing-afdeling in Estepona staat er een mooie basis voor deze internationale ontwikkelingen. 

OKt 2019 – Lancering Health & Beauty Voordeelkaart

Oktober 2019 lanceert Touch de Health & Beauty Voordeelkaart! Met de Health & Beauty Voordeelkaart krijgen kaarthouders unieke kortingen tot wel 70% op de beste beauty locaties, voor behandelingen en producten, maar ook voor ontspannen en gezonde activiteiten zoals wellness, mindfullness of sport. Een mooie aanvulling op het assortiment van added value producten.

Bekijk de website: www.beautyvoordeelkaart.nl