Specialist in Loyalty, added value promoties & ticketing

Touch Incentive Marketing ontwikkelt en voert incentive- en loyaliteitsprogramma's uit die mensen en organisaties inspireren om hun prestaties te verbeteren.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Touch Incentive Marketing een autoriteit op het gebied van de ontwikkeling en uitvoering van loyaliteitsprogramma’s, added value promoties, incentive marketing en ticketing. Touch bedient hierbij zowel BtoB, BtoC als BtoE doelgroepen.

Touch wordt gedreven door positiviteit en optimisme. En een incentive is iets positiefs! Het is het juiste cadeau op het perfecte moment. Het stimuleert en motiveert mensen om in beweging te komen en beter te presteren. Het doel van Touch is dan ook het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve loyaliteitsoplossingen die de doelstellingen voor marketing, verkoop en loyaliteit van onze klanten realiseren. Alle disciplines zijn in huis en daardoor is Touch hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Daarom neemt Touch niet alleen de verantwoordelijkheid over de strategische elementen, maar ook over de incentive content, IT, fulfilment en project management.

De aankomende jaren blijft Touch zijn leiderschapspositie in Nederland versterken, terwijl de onderneming ook internationaal blijft groeien.

life is a gift!

Touch wordt gedreven door positiviteit en optimisme. Een incentive is iets positiefs! Een cadeautje waarmee mensen worden gemotiveerd en gestimuleerd om in beweging te komen en gewenst gedrag te vertonen.

Touch gelooft niet dat het altijd een duur of groot cadeau dient te zijn. Het gaat om de sympathie-factor. De glimlach, het goede gevoel. Het gaat om het ontwapende effect van het gebaar. De waardering. Het onverwachte. 

Het juiste cadeau op het juiste moment zorgt ervoor dat mensen positief openstaan voor verandering en optimaal willen presteren.

life is a gift - Touch Incentive Marketing - Loyalty en Incentive Specialist

Meer over touch

ONZE GESCHIEDENIS

EEN VLIEGENDE START

Ontdek hoe Touch sinds de oprichting in 1999 is uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van loyaliteit.

 

Loyalty experts

LET'S GET IN TOUCH!

Benieuwd naar ons jonge en gedreven team van loyalty experts? Maak hier kennis!

 

Vacatures

VERSTERK het touch TEAM!

Ben jij een gepassioneerde en betrokken teamspeler? Dan horen wij graag van jou!

 

Benieuwd in welke situatie en op welk moment een loyaliteitsprogramma, consumentenpromotie, ticketdeal of incentive het beste ingezet kan worden om de prestaties van een merk of bedrijf te verbeteren? 

Touch kijkt graag samen naar de mogelijkheden!