Medewerkers

Erken en beloon medewerkers

Doordachte, zinvolle prikkels motiveren medewerkers om de manier waarop ze denken, werken en handelen te veranderen. Met behulp van unieke belonings- en programmasoftware faciliteert Touch in alles wat er nodig is om medewerkers te inspireren en de loyaliteit onder medewerkers te verhogen.

Alle succesvolle medewerkersprogramma’s draaien om één essentieel ding: blije medewerkers zijn betrokken en productieve medewerkers. Een van de belangrijkste voorwaarden voor gelukkige werknemers is dat ze erkend en beloond worden voor het werk dat zij doen. Touch combineert de kennis én operationele mogelijkheden om medewerkers middels een gestructureerd programma continu te prikkelen, te inspireren en te belonen. Zo kan de manier waarop men handelt en werkt positief veranderd worden. 

Organisaties worden ondersteund met het ontwikkelen en uitvoeren van het gehele programma aan de hand van de loyalty software & service applicatie; LoyaltyPoint®. Van het opzetten van een briefing en doelstellingen, tot het ontwikkelen van het beloningsmechanisme en de communicatie onderdelen. Touch helpt graag om medewerkers op een hoger niveau te laten presteren!

Geïnteresseerd in een loyaliteitsprogramma voor medewerkers? 
Let’s get in Touch! 

onze cases

Touch biedt altijd een passende loyaliteitsoplossing; voor elke doelgroep in elke sector. 
Bekijk hier enkele van onze cases:

GEEF MEDEWERKERS EEN EXTRA INCENTIVE CADEAU!

Verras medewerkers ook eens met een prachtig cadeau! Denk aan een Erop Uit Voordeelkaart, Smaak Voordeelkaart 
of Gezond & Fit Voordeelkaart. Deze producten van Touch hebben een hoge belevingswaarde en kunnen daardoor erg goed als waarderings- of beloningsmechanisme ingezet worden. 

Bekijk alle incentives voor medewerkers.

Touch Incentive Marketing - Touch Promotions - Added value incentives
Let's get in Touch - Contact Touch Incentive Marketing

Geïnteresseerd in een loyaliteitsprogramma? 

Onze loyalty expert Toon van Gastel kijkt graag samen naar de mogelijkheden en vertelt hierbij alles over deze loyalty software.

Neem contact op via toon.vangastel@touchincentive.nl of bel 06 – 206 390 90.

Toon van Gastel

Product Manager Loyalty
Loyalty expert - Touch Incentive Marketing - loysliteitsprogramma's