Consumenten

Benut ieder contactmoment met klanten

Met een loyaliteitsprogramma voor consumenten blijven merken en bedrijven op een structurele wijze onder de aandacht bij de doelgroep. Door in te spelen op relevante contactmomenten kan er met een loyaliteitsprogramma aangestuurd worden op het gewenste gedrag. Ga daarom nu de interactie aan met klanten en vergroot de merkvoorkeur!

Touch combineert kennis en operationele mogelijkheden om klanten middels een gestructureerd programma continu te prikkelen, te inspireren en te belonen. Touch ondersteunt organisaties met het ontwikkelen en uitvoeren van het gehele programma aan de hand van de loyalty software & service applicatie; LoyaltyPoint®. Van het opzetten van een briefing en doelstellingen, tot het ontwikkelen van het beloningsmechanisme en de communicatie onderdelen. Touch helpt graag om nieuwe klanten te werven en om bestaande klanten te behouden!

Onze cases

Touch levert creatieve loyaliteitsoplossingen voor elke sector.
Klik op onderstaande logo’s en bekijk onze succesvolle en inspirerende cases!

LOYALTYPOINT®, EEN ALLROUND LOYALTY SOFTWARE & SERVICE APPLICATIE

De introductie van een loyaliteitsprogramma vergt een gedegen voorbereiding. Touch ondersteunt organisaties met het ontwikkelen en uitvoeren van het gehele programma. Dit doet Touch aan de hand van de loyalty software & service applicatie; LoyaltyPoint®. Deze applicatie stelt organisaties in staat om op structurele wijze contactmomenten met klanten te benutten door middel van diverse triggers. Denk aan beloningen o.b.v. gewenst gedrag en spelelementen zoals kennisvragen om de betrokkenheid bij het merk of bedrijf te vergroten. Hierdoor worden consumenten geboeid, gebonden en uiteindelijk behouden. Zo worden klanten ware ambassadeurs voor een merk of organisatie. 

WIST JE DAT...

80% van de consumenten geeft aan dat een loyaliteitsprogramma hun aankoopbeslissing beïnvloed

72% van alle traffic online en offline komt van loyale klanten

Een loyale klant besteed gemiddeld 5 tot 10 keer meer dan een nieuwe klant!

 
 
Let's get in Touch - Contact Touch Incentive Marketing

Geïnteresseerd in een loyaliteitsprogramma? 

Onze loyalty expert Toon van Gastel kijkt graag samen naar de mogelijkheden en vertelt hierbij alles over deze loyalty software.

Neem contact op via toon.vangastel@touchincentive.nl of bel 06 – 206 390 90.

Toon van Gastel

Product Manager Loyalty
Loyalty expert - Touch Incentive Marketing - loysliteitsprogramma's