• Home
  • Loyaliteitsprogramma’s

wie wil jij inspireren?

Consumenten

Werf en behoud consumenten met een loyaliteitsprogramma.

Medewerkers

Erken en beloon medewerkers en creëer meer betrokkenheid.

Zakelijke relaties

Blijf structureel onder de aandacht bij zakelijke relaties.

Onze cases

Touch biedt altijd een passende loyaliteitsoplossing; voor elke doelgroep in elke sector.
Bekijk hier enkele van onze cases:

verander klanten, medewerkers of zakelijke relaties in ambassadeurs

Loyaliteitsprogramma’s stellen organisaties in staat om op structurele en eenvoudige wijze in te spelen op loyaliteitsdoelstellingen. Door bijvoorbeeld een beloning in punten of voordeel wordt de doelgroep persoonlijk geboeid, gebonden en behouden. Hiermee motiveert een loyaliteitsprogramma om in beweging te komen en het gewenste gedrag te vertonen.

Een loyaliteitsprogramma is een creatieve oplossing die de doelstellingen voor marketing, behoud en loyaliteit realiseert. Het biedt een instrument om loyaliteit te bevorderen onder klanten, medewerkers of zelfs zakelijke relaties! Hiermee blijft een merk of bedrijf structureel onder de aandacht, waardoor er een hogere mate van interactie en betrokkenheid wordt gecreëerd.

Er zijn tal van mogelijkheden. Denk aan consumenten loyaliteitsprogramma’s, reseller incentive programma’s of sales incentive programma’s. Meer weten? Lees onze blog ‘wat is een loyaliteitsprogramma’ of neem contact op! 

LOYALTYPOINT®; Allround loyalty software EN SERVICE APPLICATIE

Op basis van jarenlange ervaring heeft Touch een loyalty software pakket ontwikkeld, genaamd LoyaltyPoint®. Deze gespecialiseerde loyalty software biedt alle bouwstenen om snel en eenvoudig een compleet loyaliteitsprogramma op te zetten voor consumenten, medewerkers of zakelijke klanten!

LoyaltyPoint® ondersteunt eenvoudig en snel in de realisatie van doelstellingen voor marketing, verkoop en loyaliteit. Een nieuw platform kan gemakkelijk geïntegreerd worden met bestaande IT-systemen of platformen en heeft hierdoor een snelle oplevering. Veelal binnen 6 à 8 weken. Touch ontzorgt hierin volledig; van implementatie tot alle fulfilment processen. 

Let's get in Touch - Contact Touch Incentive Marketing

Geïnteresseerd in een loyaliteitsprogramma? 

Onze loyalty expert Toon van Gastel kijkt graag samen naar de mogelijkheden en vertelt hierbij alles over deze loyalty software.

Neem contact op via toon.vangastel@touchincentive.nl of bel 06 – 206 390 90.

Toon van Gastel

Product Manager Loyalty
Loyalty expert - Touch Incentive Marketing - loysliteitsprogramma's