TOUCH LOYALTY & INCENTIVE CASES

Touch levert creatieve loyaliteitsoplossingen voor elke doelgroep en elke sector. Laat je inspireren door onderstaande succesverhalen! Heb je een vraag of wil je graag één van onze loyalty experts spreken?

ONZE CASES

Case Conduent - Touch Incentive Marketing

Conduent

Hoe kan telemarketingbedrijf Conduent op basis van een verbeterd incentive beleid sales conversies structureel verbeteren en tegelijkertijd de medewerker betrokkenheid versterken?

MEER INFORMATIE »
Case BMN - Touch Incentive Marketing

BMN Bouwmaterialen

Hoe kan BMN het bestaande spaarprogramma nieuw leven inblazen zodat de puntenomloop weer op gang komt en het programma opnieuw bijdraagt aan de business doelstellingen?

MEER INFORMATIE »

Renault

Een succesvolle loyaliteitscampagne met de combinatie van een kwaliteitscontrole van het auto-onderhoud en een high perceived value geschenkkaart als beloning!

MEER INFORMATIE »

Cendris

Hoe kan Cendris de betrokkenheid onder de ruim 1.800 customer contact medewerkers verhogen, het verloop terugbrengen en de conversie stimuleren?

MEER INFORMATIE »
Case Vodafone - Touch Incentive Marketing

Vodafone

Hoe kan Vodafone zich onderscheiden van de vele telecomproviders op Amsterdam Airport Schiphol voor toeristen van buiten de EU?

MEER INFORMATIE »
Touch Incentive Marketing_Case Remeha

Remeha

Op welke manier kan Remeha als fabrikant van cv-ketels een voorkeurspositie creëren onder vakmannen in de installatiebranche?

MEER INFORMATIE »
Case Destil - Multivendor Programma Touch

DESTIL

Hoe kan Destil als distributeur een competitieve marketingstructuur opzetten met toegevoegde waarde voor preferred suppliers?

MEER INFORMATIE »

Beckers

Hoe kan IZICO-Beckers de rechtstreekse relatie met zakelijke eindklanten optimaliseren via een nieuw ontwikkelde ‘Scan for Points’ app?

MEER INFORMATIE »

ANWB

Hoe kunnen ANWB winkelmedewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ANWB leden te werven én bestaande ledenpakketten te upgraden?

MEER INFORMATIE »

Benieuwd in welke situatie en op welk moment een loyaliteitsprogramma, (consumenten-)promotie, ticketdeal of incentive het beste ingezet kan worden om de prestaties van een merk of bedrijf te verbeteren? 

Touch kijkt graag samen naar de mogelijkheden!