Cases

TOUCH LOYALTY & INCENTIVE CASES

Touch levert creatieve loyaliteitsoplossingen voor elke doelgroep en elke sector. Laat je inspireren door onderstaande succesverhalen! Heb je een vraag of wil je graag één van onze loyalty experts spreken?

EEN GREEP UIT ONZE CASES

Renault

Een succesvolle loyaliteitscampagne met de combinatie van een kwaliteitscontrole van het auto-onderhoud en een high perceived value geschenkkaart als beloning!

MEER INFORMATIE »

Cendris

Hoe kan Cendris de betrokkenheid onder de ruim 1.800 customer contact medewerkers verhogen, het verloop terugbrengen en de conversie stimuleren?

MEER INFORMATIE »
Case Vodafone - Touch Incentive Marketing

Vodafone

Hoe kan Vodafone zich onderscheiden van de vele telecomproviders op Amsterdam Airport Schiphol voor toeristen van buiten de EU?

MEER INFORMATIE »

DESTIL

Hoe kan Destil als distributeur een competitieve marketingstructuur opzetten met toegevoegde waarde voor preferred suppliers?

MEER INFORMATIE »

Beckers

Hoe kan IZICO-Beckers de rechtstreekse relatie met zakelijke eindklanten optimaliseren via een nieuw ontwikkelde ‘Scan for Points’ app?

MEER INFORMATIE »

Nuon

Hoe kan NUON in de service interactie zowel de parameter First Call Resolution als de NPS score structureel verhogen?

MEER INFORMATIE »

ANWB

Hoe kunnen ANWB winkelmedewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ANWB leden te werven én bestaande ledenpakketten te upgraden?

MEER INFORMATIE »

Benieuwd in welke situatie en op welk moment een loyaliteitsprogramma, (consumenten-)promotie, ticketdeal of incentive het beste ingezet kan worden om de prestaties van een merk of bedrijf te verbeteren? 

Touch kijkt graag samen naar de mogelijkheden!